reklam

Menu

8 Temmuz 2018 Pazar

FRANSA'NIN ASKERİ GÜCÜ.....

FRANSA'NIN ASKERİ GÜCÜ.....
Bu yazımızda Fransa isimli ülkenin Askeri Gücünü yayınladık. Ülkelerin Askeri Güçlerini öğrenmek ve karşılaştırmak için sitemizi kullanabilirsiniz.

BU ÜLKE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 5. ORDUSUNA SAHİP.

SUUDİ ARABİSTAN'NIN ASKERİ GÜCÜ...

SUUDİ ARABİSTAN'NIN ASKERİ GÜCÜ...
Suudi Arabistan bayrağı, yeşil zemin üzerine yerleşimli beyaz renkteki kılıç ve Arapça olarak yazılmış olan ‘La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah’ yazısı yer alır. Yeşil renk Hz.Muhammed (S.A.V.)’in kurmuş olduğu İslamiyeti ve Fatımi sülalesini ifade eder. Kılıç bir adalet sembolüdür ve Suudi Arabistan Krallığı’nın kurucusu ve ilk kralı olan Abdülaziz ibni Suud’u temsil eder. Mevcut Suudi Arabistan bayrağı 15 Mart 1973 tarihinde son şeklini almıştır. Beyaz kılıç 1906 tarihinde bayrağa eklendi ve 1973 yılında bayrak için bir kaç değişiklikler yapılarak kabul edildi. Ulusal bayrak, sadece resmi amaçlarla kullanılır, ülke vatandaşlarının kullanması yasaktır. Vatandaşlar için düz yeşil zemin üzerine, bayrağın sağ üst köşesindeki iki çapraz kılıç onların da üzerinde bir altın palmiye ağacı olan bayrak hazırlandı. Bu yazımızda Suudi Arabistan’ın Askeri Gücü’nü yayınladık. Ülkelerin Askeri Güçlerini öğrenmek ve karşılaştırmak için sitemizi kullanabilirsiniz.

BU ÜLKE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 26. ORDUSUNA SAHİP.

ALMANYA'NIN ASKERİ GÜCÜ...

ALMANYA'NIN ASKERİ GÜCÜ...
Bu yazımızda Almanya’nın Askeri Gücü yayınladık. Ülkelerin Askeri Güçlerini öğrenmek ve karşılaştırmak için sitemizi kullanabilirsiniz.

BU ÜLKE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 10. ORDUSUNA SAHİP.

İNGİLTERE'NİN ASKERİ GÜCÜ....

İNGİLTERE'NİN ASKERİ GÜCÜ....

İNGİLTERE’NİN ASKERİ GÜCÜ

Bu yazımızda Birleşik Krallık diğer adıyla İngiltere olan ülkenin Askeri Gücünü yayınladık. Ülkelerin Askeri Varlıklarını öğrenmek ve karşılaştırmak için sitemizi kullanabilirsiniz.

BU ÜLKE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 6. ORDUSUNA SAHİP.