6 Temmuz 2018 Cuma

NAZİLER NEDİR???KİMLERDİR???


Hitler 6 milyon Yahudi öldürdü! Başka? Ne biliyorsunuz?
Mesela toplamda 7,5 milyon insanı kamplarda öldürdüklerini; 6 milyonunun Yahudi olduğunu ve 1,5 milyonunun Roman, zenci, büyücü vs olduğunu (ve yanlış hatırlamıyorsam aralarında iki Türk olduğunu) biliyor musunuz?
Yada ilaç sektörü gelişmemişken Hitler’in şahsi doktorunu yenilikleri (bknz, youtube belgeseli: Hasta Hitler), yada internet teknolojisinin temeli V1, V2 füzeleri yada astroloji…
Bir kısmını burada inceleyelim.
Kaynak: Ata Nirun’un Adolf’un Kavgası.
**

Nazi İşareti Nereden Çıktı?

nazi işareti
Burada kullanılan ve adına svastika denilen işaret, Türk tarihinde ve kültüründe “oz damgası” (oz tamgası) diye geçer. Bir çok halı motifinde mevcuttur.
Dinin bir inançtır. Ayrıca Alevilik ve Beştaşilikte dönerek semah etmeylede bağdaştırmışlar bilemem. Türkler, Sünni değil, Şii’dir bildiğiniz üzere. Osmanlı döneminde Yeniçeriler alevi idi. Zamanla bir çoğu Sünni mezhebine geçti.
Neyse, Anadolu’da Hititler’de falan kullanılmıştır.
hititler oz tamgası
Yine Muğla Milas’ta yapılan kazılarda çıkmıştır.
milas
**
Hitler Türkiye’ye neden saldırmadı başlıklı konumda; Hitler’in “Atatürk, benim öğretmenimdir” sözlerini anlatmıştım. Kim bilir, eski zamanlara ve mistik şeylere fazlasıyla bel bağlayan Hitler, (özellikle Himler), tabi ki Şamanizm ve Asya inançlarına kaymıştı.
Fakat bu sembolü seçen Haushofer’in olduğu düşünülüyor. Budizme yönelik araştırmaları var. Güneşin sembolü, hayat ve verimliliğin kaynağı, gök gürültüsü ve gazabın sembolü. İnsanlık tarihinin en eski sembolüdür. En eski izine Transilvanya’da rastlanmıştır. MÖ 14. yüzyıldan kalma bir çok eşyanın üzerinde vardır. MÖ 4. yüzyılda Hindistan’da, MS 5. yüzyılda Çin’de, MS 6. yüzyılda Japonya’da Budizm Gamalı haç sembolünü benimsemiştir.

Nazi Döneminde Kadın

Kadınlar, Nazi yönetiminden sonra bir çok iş alanından çıkartılmış, kadınla erkeği rakip hale getirecek olan ortak eğitimden vazgeçilmiştir.
Ne ilginçtir ki, bazı liderler “üniter başkanlık olur, aynı Nazi Almanyası’ndaki gibi” derken; eğitim sisteminden sosyal alana kadar her yeri Nazileştirmeye çalışıyorlar.
“İşsizlik çok fazla çünkü kadınlarda iş arıyor” diyen politikacılar falan var bu ülkede. Üstelik ülkeyi yönetiyorlar. Üstelik kadınlarda bunlara oy veriyor.
**
Fakat her zaman belirttim; Erdoğan Nazi dönemine yada Putin’e özenebilir. ASLA İKİSİNDEN BİRİ OLAMAYACAKTIR! Çünkü Erdoğan özelleştirmeler, yabancılara topraktan limanlara kadar her şeyi satarak güç kazanmaya çalıştı; diğerleri ise yerli üretim ve milli ürünlerle…

Yahudi Düşmanlığının Nedeni Ekonomik

Almanya’daki Yahudi düşmanlığının gerçek sebebi ekonomikti. Almanya beş yıldır otuz milyar mark sarf etmişti ve hariçten kredi bulması mümkün değildi. Bu parayı vergileri arttırmak suretiyle halktan almakta mümkün değildi. Halbuki silahlandırmayı hızlandırmak için paraya ihtiyaçları vardı. en kestirme yol Yahudilerin mallarına el koymaktı.
1. Dünya Savaşı’ndan yenik çıkan Almanya, ağır şartlar altına girdi. Borçlarını ödemekte zorlanıyordu. Şansa bakın, Yahudi düşmanlığı hem ekonomik hem politik kurtarıcı olabilirdi.

Kısırlaştırma Yasası

14 Temmuz 1933’te Kısırlaştırma Yasası’nı çıkarttı. 25 Temmuz’da yayınlandı. bu kanunla alkolikler, ırsi hastalıklar bulunanlar, akıl hastaları, sağır ve körler zorunlu olarak kısırlaştırıldı. 410 bin Alman savaş sonuna kadar kısırlaştırıldı.
Bu kısırlaştırma operasyonları; hadım etme, X ışınları, enjeksiyon verme, genital bölgeye elektrik verme gibi yöntemlerle yapılıyordu.
(Bu yöntemler ve daha nice vahşilik ve sonuçları, günümüz tıbbında kullanılmıştır; insanlık, kötü olaylardan da ders çıkartmayı bilen bir koloni)
**
Ötenazi
1939’da gizli bir emir ile tedavisi mümkün olmayan hastalara ötenazi emri verildi. Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar, yetişkinler ötenazi programıyla öldürüldü. Bu programın gizlenmesi için özel birim oluşturuldu. Bu birimin adına T-4 denilmiştir (Berlin’deki Tiergarten Caddesi 4 numaralı adreste olduğu için).
Bırakın bunları, 1943’te Rusya toprak kazanmaya başlayıp, kamplara ulaşıncaya kadar dünya soykırımdan habersizdi. Kampları biliyordu, kötü koşulları biliyordu, insanların öldüğünü biliyordu ancak fırınlar, gaz odaları gibi şeylerden habersizdi.

Hitler ve İslam

Başta şaşırmıştım ancak günümüzdeki aşırı İslamcıların Nazilere sempatisiyle arada organik bir bağ olduğunu anladım. Şunları demiştir:
Hazreti Muhammed veya Hazreti Ömer gibi büyük fatihlere yakışacak olan bu ünvan, Mussolini’ye para ile kandırılmış ve korkutulmuş bir kaç zavallı ahmak tarafından verilmiştir. İslam dünyası ile yapılabilecek büyük bir politika vardı. İtalyan müttefikliğine olan sadakatimiz yüzünden elimizden uçan nice fırsatlar gibi bunu da kaçırmıştık.
Genelde övücü şeyler söylemiş örneğin “İslam ülkelerinin, mesela Fransa’dan daha fazla bize yakın olacağına inanıyorum” şeklinde. Bu hem Afrika planlarının hemde Kafkas-Ortadoğu kıskacının düşüncesiyle müslümanları “gaza getirme” ve yanına çekme amaçlı söylenmiş olabilir. Kıskaç şöyleydi:
1942 savaş haritası Afrika Türkiye Bakü Sovyetler ve Nazi
**

Naziler Döneminde İnan ve Hitler

Burası ilginçtir :
Nazi ideolojisi bir dini benimsememiştir. Fakat özellikle Himler, bir çalışma başlatmıştır. Bu çalışmadan Germen mitolojileri, Hinduizm, Budizm gibi ilginç yönelimler denemiş ve halka aşılamaya çalışmıştır.
Kitapta şöyle diyor:
Hitler, belki de gelmiş geçmiş en laik liderdi. Dini asla siyaset alanında görmek istemiyordu. Hatta yanında dua edebilmek dahi zordu.
Eski padişahlık sistemlerinde padişah, dini inancı arkasına alır ve dini inançta padişahı desteklerdi. Yani imparator, yaratıcı ve halk arasında bir yerde duruyordu. Muhtemelen bu yüzden Hitler kaldırmak istedi.
Propaganda Bakanı Goebbels, Hitler’i insan üstü bir varlık olarak göstermek istedi ve o dönem için büyük ölçüde başarmıştı. Bomba patladığında ölmemesi, cephede “içindeki”(!) başka yere git diyen ses ve daha nicesi…
İlginçtir ki, günümüzde Erdoğan’ın hayran kitlesi ve yandaşları bu tarz şeyleri yapmaktadır. İnanmıyor musunuz?
hazreti tayyip
dokunma ibadeti
ikinci peygamber
**
Daha nicesi internette var, neyse konu sapmasın.
Hitler’in “siyasi partiler, çekişmelere dini karıştırmamalıdır” gibi bir sözüde var.

Devasa Binaların Nedeni

Görselde görebileceğiniz gibi dev binalar vardı. Otoban, büyük tank ve stadyumu “Nazi teknolojileri” konumda anlatmıştım.
Peki bu büyük ve gösteriş ne içindi?
1943’te Dr. Walter C. Lagner, istihbarat için bir rapor yazdı ve 1972’de yayınlandı. Bir kısmında şöyle diyordu:
Dev binalar, stadyumlar, köprüler, yollar vb. inşa etme tutkusu, yalnızca özgüven eksikliğini giderme çabası olarak yorumlanabilir.
İşin propaganda kısmı “bana göre” daha ağır basıyor. Ancak Hitler’in normal bir insan olmadığını sanıyorum herkes kabul edecek.
**

Hitler’in Davranışları

Doktorunun verdiği bir sürü ilaç vardı. Aralarında strychnin gibi maddeler vardı. Fare zehridir fakat küçük dozda alındığında insan bünyesinde uyarıcı etki yapar. Doz arttırıldığında ise krize neden olur.
Yine depresen ilaçları yüksek dozda alındığında depresyona girmesine neden olur. Zaten savaşın sonuna doğru daha da kötüleştiğini görmek mümkündür. El titremesi sadece parkinson yüzünden miydi?
Peki bu kadar ilaç, kriz, depresyon ve sonucu ne oldu?

Yalnız Uyuyamıyordu

Uyku saatleri düzensizdi. Sabaha karşı yatıyordu, bazen gündüz yatıyordu. Uyku ilacı kullanıyor, uyuyana kadar yanında birisinin kalmasını istiyordu. Gecelerin çalışarak geçirmiyor, film seyrediyor, haberleri izliyor, müzik dinliyor, yakınlarıyla sohbet ediyordu.
En çok kovboy ve polisiye romanlar okurdu. Tek başına yaptığı gezintiler en büyük zevkiydi. Yüksek yerlerde ormanların kokusundan sarhoş olurdu.
Her alanda olduğu gibi özellikle iktisat, öğrenim, dış ilişkiler, propaganda, sinema, müzik, kadın giyimi, konularında da kendini sorgusuz sualsiz otorite kabul ederdi.
(bu huy bana birini hatırlatıyor ama… İnsanların yatak odasına kadar karışan birisini)

Güvenlik Delisi

Otomobilin içinde halkı selamlarken, halkın içinde binlerce sivil polis bulunuyordu. Başbakanlık konutundaki evin çevresi elektrikli teller ile kaplıydı. Tepelerin eteklerinde makineli tüfek koruganları hatta uçak savar bataryaları vardı. Özel treniyle yolculuk yaparken 200’den fazla SS ona eşlik ederdi. Savaş başladıktan sonra trenin önüne ve arkasına uçak savarlar yerleştirilmiştir.

Yiyecek Alışkanlığı

Savaş başladıktan sonra iki kez kahvaltı ediyordu, saat yedide ve dokuzda ama sonraları bu alışkanlığını sürdürmedi. Yattığı yatak konusunda çok titizdi, yorganı “belirli bir şekilde” katlanmalıydı. Et yemezdi ama bunun dışında her şeyi yerdi. Yumurtalardan yapılmış yüzden fazla yemek türü getirilirdi, taze sebzelere çok düşkündü, çeşitli hamur tatlıları yerdi hatta bir oturuşta bir kilo çikolata yediği görülmüştür.

İstihbarat İçin Propaganda Eğitimi

Hitler 1. Dünya Savaşı’ndan döndükten sonra, istihbarat için çalışmaya başladı ve üniversitede propaganda eğitimi almıştır.
Savaş öncesi sokaklarda yatıp, kartpostal boyar ve satarak geçinmeye çalışırdı.

Hitler ve Kadınlar

Ian Kershaw’a göre (iki ciltlik Hitler biyografisi var ki, çok sağlam tarihçidir, ilgilenenlere duyrulur); Hitler her ortamda “Führer” rolünü oynamıştır, eksik olan “özellik”, derinlik ve hayatiyettir. Bu despot adamın özel yaşamı normalötesi karizmatik bir nezaket ve gücünü sergilemekten ibarettir.
Hitler ve Eva Braun… Hitler kuralcı, müsamahasız, katı, soğuk ve resmiydi. Fakat Eva; modayı izleyen, sinemayı ve caz müziğini seven, Oscar Wilde okuyan, seyahat etmeyi seven, aşırı derecede sportmen bir kadındı.
Hitler yakın ve özel çevresinde ve özellikle de kadınlarla politik konuları çok az konuşuyor ya da konuşurken iyice düşünüp taşınıyordu ve böyle davrandığında Führer’in çevresindeki “mit”! büyüyordu.

Hitler ve Nazilere Maddi Destek Sağlayan Yahudi Kuruluşları

Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular. Hareketimizde çok sayıda Yahudinin mali desteğini gördüm. Daha o zamandan kuvvet ve başarının ne yönden geleceğini biliyorlardı.
-Adolf Hitler
ABD Kilgore komitesi 1919 yılı kayıtlarında Alman firması Krupp’un Nazilerin ökü olan gruplara maddi destek verdiği yazılıdır.
Adolp Kirdorf, 1931’de kömür madencileri birliğinin başındaydı ve satılan her bir kömür tonuna 50 fenig ödeme koşulu koymuştu. Toplanan bu para Hitler’in inşaat organizasyonuna aktarılıyordu.
1925’te Hugo Stinnes ailesi, haftalık Nazi yayını olan Völkischer Beobachter’in günlük yayına dönüştürülmesi için mali katkılarda bulundu. Franklin D. Roosvelt’in yakın arkadaşı ve sırdaşı olan Putzi Hanfsteaegl ise kalan fonları sağladı ve 1930 başlarından itibaren Putzi Hitler’in gönüllü finans danışmanı oldu.
**
Nüremberg mahkemelerinde veya sonrasında adı geçen ve Hitler’e dolaylı veya dolaysız destek olan Amerikan finansörlerinin arasında Başkan’ın danışmanları vardı ve bunlar aynı zamanda Roosevelt’in “Yeni Dünya Görüşü”nün (New World Order) yanında yer almaları sıradışı bir raslantıydı…
Ford aileside büyük ölçüde Hitler’e destek sağlamıştır.

Hitler’e Destek Sağlayan Yahudi Bankalar ile Silah ve Savaş Malzemeleri Üreten Yahudi Kuruluşlar

Detaylıca yazmayacağım, fotoğraflarını koyuyorum ancak ismen ekleyip geçeceğim.
  • Deutsche Bank
  • Dresdener Bank
  • Darmstatter Bank
  • Bleichroeder Bank
  • Speyer Bank
  • Mendelsshon Bank
  • Warburg Bank
  • Arnhold Bank
  • Disconto-Gesellschaft
  • BHG Berliner Handelsgesellschaft
  • Schaafhausensch Bankveerein
  • Nationalbank für Deutschland
  • Commerz und Privat Bank
  • Berg und Metallbank
  • M.A.V. Rothschild & Sohne
  • Bayer
  • IG-Farben
  • Agfa
  • Deutsche Erdöl
  • AEG
  • Deutsche Petroleum
  • Blumen-Kozern
  • Deutsche Eisenhandel AG
  • Vereinigte Stahwerke
  • Beer Sondheimer % Co
  • M.1. Caro & Sohne
  • Phoenix AG
  • Krupp Silah Fab.
  • Löewe Silah Fab.
  • Mauser Sİlah Fab.
  • Deutsche Silah ve Mühimmat Fab.
  • Stahlwaren und Waffen Fab.
  • Alman-Atlantik Telgraf Şirketi
  • Hannesmannrohren-Werke AG
  • Aron-Hirsch & sohne
  • Hirsch Kupfer und Messindwerke AG
  • Solingen Mühimmat
  • Köln-Rottweiler Barut Fab.
  • Rheinische-Westfalische Barut Fab.
  • Siemens
  • Lufthansa
nazi destekçileri (1) nazi destekçileri (2) nazi destekçileri (3)
Kaynak: Ata Nirun – Adolf’un Kavgası, sayfa 187-188-189 sonra bana atar yapmayın.
**

Tek Dünya Devleti

Hitler’in planında dünyayı ele geçirmek vardı. İtalyanlar Afrika’yı, Japonlar ise Asya’yı yönetecekti.

Parapsikoloji ve Büyücüler?!

Albert Speer (ki kendisi müthiş mimari tasarımlar, uçuk silah tasarımlarına imza atmış ve çoğunu gerçekleştirmiş bir mimardır, sonra silah bakanı oldu), Geomancy yani dünya enerji alanları ve hatları ile ilgili araştırmalarla ilgilenmiştir.
Bir çok astrolog, büyücü, parapsikoloji tekniklerini Naziler kullandı ve sonrasında ise CIA ve KGB yine bu teknikleri öğrenerek kullanmaya başladı (savaş sonrasında bilim insanlarının bir kısmı ABD’ye bir kısmı Sovyetlere kaçmıştı; Nazilerdeki teknolojiler diğerini huzursuz etti ve Soğuk Savaş ile uzay yarışının başlamasındaki bir başka önemli nedendi).

Viktor Shauberger ise tıpkı bir uçan daireyi andıran bir hava taşıtı dizayn etmişti.
Nazi-UFO-0-nazi_ufo_01-1
**

Hitler ve Astroloji

Öte yandan Hitler’in Bavyera dağında bulunan özel gözlemevinde bir sürü teleskop ve benzeri aletler vardı. Hitler astrolojiylede ilgileniyordu.
Hitler ayrıca kendisi için özel günlük, haftalık ve aylık horoskoplar hazırlatıyordu. İsviçre kökenli Ernst Krafft, 500 Reichmark aylıkla astrolojik tahminler geliştirip rapor hazırlamakla görevlendirildi. Kasım 1939’da gönderdiği bir bildiride 7-10 Kasım tarihleri arasında Hitler’in maruz kalabileceği muhtemel bir suikast girişimi konusunda uyarıda bulundu.
RSHA (Ulusal Güvenlik Merkez Dairesi) Dış Ülke İsihbarat Şefi tarafından görevlendirilen Dr. Heinrich Fesel’e ulaşan bu raporlar (zaten Krafft’ı göreve kendisi almıştı), bekletildi. Fakat 8 Kasım 1939’da Hitler konuşma yaptı ve bitiminde bir kaç partili konuşmayı terk etti. Sonraki bir kaç dakika içindeyse bomba patladı. 7 kişi ölmüş ve 36 kişi yarlanmıştı.
Krafft sonunda toplama kampına gönderildi, astroloji halka yasaklandı.

Mu Kıtası

mu
Bildiğiniz üzere Türkler Mu kıtasından gelmiştir gibi bir iddia var. Bu iddia, bir çok yabancı bilim adamı, tarıhçi ve araştırmacı tarafından yinelenmiştir. Bunun üzerine Atatürk, Tahsin Bey’i Mu kıtası araştırması için görevlendirdi.
**
Asya ve Amerika arasında bulunan bu kıta şiddetli yer sarsıntıları sonunda battığı öne sürülüyor. Eski çağlardan günümüze ulaşan tabletlere göre insanlığın anavatanı. 70 bin yıl, belkide daha eskiye dayanıyor. Mu, bir rahip kral tarafından yönetiliyor. Kendisine “Ra Mu” deniliyordu.
Anlatılanlara göe; bir dönemde büyük sayıda bilge kişi, gördükleri gereklilik uyarınca kayıp kıta Mu’yu terk ederek bugünkü Nepal dolaylarına gelmişler. Geldikleri bölgede dağlar içinde, yeraltından birbirine bağlantılı tünellerle bağlanan; yeraltı kentlerinde yaşamyı tercih etmişler. Bu topluluğa Agartadeniyormuş. Agarta, dünya insanlığının gelişiminde sorumluluk sahibi.
Ezoterik, okült ile mistik konularda çok sayıda yapıtı bulunan Fransız asıllı Mısırlı düşünür/yazar Rene Guenon’a göre; Kutsal Dağ, dünyanın merkezi olarak söz edilen yer “Brahatma” adıyla bilinen Agarta’nın liderinin konumu.
Agarta’nın yeryüzüne açılan 7 (kimine göre 4) çıkışı var. Ara ara bu dağdan çıkarak bazı topluluklarla iletişim kuruyorlar. Rene Guenon’a göre bu durum en çok Türklerin yaşadığı Orta Asya’da görülmekte.
Kimi yazarlara göre; Göktürk, Uygur ve Hun masallarındaki “Ataların kutsal mağaraları” ve bir mağaradan diğerine geçilerek ulaşılan “Kutsal Ülke” inanışında Agarta izleri vardır.

Türkler Göktanrı Gamalı Haç

Özellikle İran’daki Türkmenler bu sembolü çoraplara işlemişlerdi. İskandinav mitlerinde Gök Tanrı ile ilişkilendirilmiştir, Gök Tanrısı Thor ve “çekiç” olarak tanımlanır.
Fakat buraya dikkat; Thor ve Odin gibi efsaneler, Türk kültüründen buralara gitmiştir.
İsveç tarihinin kurucusu olan Prof. Sven Lagerbring, Türkçe ile İsveççe arasındaki ortaklıklardan, mitolojik benzerliklerden hareket ederek, İsveçlilerin atalarının Türkler olduğunu söylüyor. İsveç masallarında da tanrı Odin’in “Türkland”dan geldiği anlatılıyordu. Thor adı TUR sözünden ve Odin adı da OT-İN (inen ateş) sözünden kaynaklanır
Previous Post
Next Post

About Author

0 yorum: